+36-30/622-8223 info@lightingbricks.hu
  • Nyelv
  • English
  • русский
Világító térkő

Világító térkövek

Szeretné olyan különleges burkolattal dekorálni kertjét, udvarát, melynek csodájára járnak a szomszédok? Megkönnyítené, biztonságosabbá tenné az életét, vállalkozását egy olyan kültéri burkolat, amely este világít, így segítve az udvarba, telephelyre való beparkolást? Szeretné felhívni a figyelmet üzletére, boltjára este is? Válassza világító térkő- és padlóburkolatainkat!

Ismerjen meg egy olyan, Magyarországon elsőként gyártott térkőburkolatot, mely teljesen új megvilágításba helyezi a kültéri burkolatok fogalmát! Az igényre szabható, dekoratív világítást nyújtó térkő számtalan lehetőséget tartogat az Ön számára is!

A világító térkő egy szabadalmaztatott, magyar találmány, amely több éves fejlesztés eredményeképpen jött létre. A világító térkő alapanyaga egy speciális műgyanta keverék, amely ötvözi a megfelelő rugalmasságot a magas teherbíró képességgel.

Rugalmasságuknak köszönhetően világító térköveink jól viselik a külső fizikai behatásokat, amely garantálja a hosszú élettartamot.

A magas teherbíró képességnek köszönhetően - a térkő vastagságától függően - akár teherautóval is át lehet hajtani rajta. A műgyanta alapanyag-keverék UV-, por- és vízálló tulajdonságokkal is rendelkezik.

A világítást a legfejlettebb LED-technológia biztosítja, ami amellett, hogy rendkívül alacsony fogyasztású, állítható fényerősségű és különböző színkombínációkat tesz lehetővé, megfelelő vezérlő- és tápegység felhasználása esetén.

Milyen méretben, formában érhető el?

Milyen méretben, formában érhető el?

Méretük, formájuk és vastagságuk megegyezik a kereskedelmi forgalomban megtalálható térkövekkel, fedlapokkal, szegélyekkel, így akár meglévő burkolat is kiegészíthető velük.

Több infó
Mennyire strapabíró?

Mennyire strapabíró?

A LED technológia hosszú élettartamot biztosít, a különleges alapanyagnak köszönhetően pedig a por és a víz sem árt neki, sőt, a magas fokú „IP68” védettségnek köszönhetően korlátozott mélységig akár víz alatti üzemeltetésre is alkalmas.

Több infó
Hol alkalmazható?

Hol alkalmazható?

A világító térkövek remek dekorációs és hangulatvilágítást adnak, egyúttal pedig az esti sötétségben a biztonságról is gondoskodnak. Alkalmazhatóak magánkertekben, udvarokon, cégek telephelyén, közterületeken, parkokban is.

Több infó