+36-30/622-8223 info@lightingbricks.hu
  • Nyelv
  • English
  • русский
Világító térkő

Árak

A térkövek különféle mérete és formája miatt a világító térkövek árai eltérőek lehetnek.

Az egyes térkőgyártók termékeivel azonos világító térkövek megvásárlásához keresse fel viszonteladóinkat!

Amennyiben egyedi méretű, formájú, vagy egyedi megvilágítású világító térkőre vagy világító dekorelemre van szüksége, illetve szeretné, ha a kivitelezést, telepítést is cégünk végezné, keressen minket bizalommal, és összeállítunk Önnek egy személyre szabott ajánlatot.

Kivitelezés, telepítés:

Cégünk vállalja az általunk gyártott világító térkövek teljes körű lerakását, telepítését is. Fontos, hogy a világító térköveket már meglévő térkő burkolatba is be tudjuk építeni, a már lerakott burkolat nem jelent akadályt a kivitelezésben. Kivitelezésre vonatkozó árajánlatot a darabszám, a világítási igény és a helyszín ismeretében tudunk adni. Amennyiben szeretne a kivitelezésre, telepítésre árajánlatot kérni, kérjük, keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

KK Beton térkövek forgalmazása:

Cégünknél megvásárolható a KK Kavics Beton térkövek teljes palettája is. Amennyiben új térkövezésre készül, vagy kiegészítené a meglévőt, akár világító térkövekkel is, keressen minket! Nálunk megvásárolhat mindent, és a kivitelezést is ránk bízhatja!

A KK Kavics Beton térkövekről a következő oldalon tájékozódhat: http://www.kavicsbeton.hu

Tekintse meg a KK Kavics Beton térköveinek termékkatalógusát!

Szeretne partnerünk, viszonteladónk lenni? Keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

Milyen méretben, formában érhető el?

Milyen méretben, formában érhető el?

Méretük, formájuk és vastagságuk megegyezik a kereskedelmi forgalomban megtalálható térkövekkel, fedlapokkal, szegélyekkel, így akár meglévő burkolat is kiegészíthető velük.

Több infó