+36-30/622-8223 info@lightingbricks.hu
  • Nyelv
  • English
  • русский
Világító térkő

Technikai jellemzők

A világító térkövek a LED technológiának és az áttetsző alapanyagnak köszönhetően világítanak. Alapvetően kétféle megvilágítási lehetőség létezik: fehér és színes ledszalagos kivitel.

A fehér fényű világító térkövek csak fehér színben világítanak, vezérléstől függően csökkenthető vagy erősíthető a fényük. A színes ledszalaggal szerelt térkövek a fehér kivételével minden színárnyalatban képesek világítani, amely színek a megfelelő vezérlőegységgel és a hozzá tartozó távirányítóval állíthatók be.

A folyamatosan világító üzemmód mellett lehetőség van több színben váltakozó, villogó üzemmódok beállítására is. A világító térkövek vezérlését a cégünk által ajánlott meghajtó egységek és tápegység modulok széles skálája biztosítja, amelyekkel akár egyedi fény- és színjátékok is kialakíthatóak. Az egységekből egyszerre akár több szegmens, csoport is kialakítható, mellyel lehetőség nyílik arra, hogy a világító térkőcsoportok különféle színekben és fényerővel üzemeljenek. A vezérlés összekapcsolható alkonykapcsolóval (sötétedést érzékelő kapcsolóval), mozgásérzékelővel, kaputávirányítóval is.

Villamos specifikáció

Teljesítmény: maximum 2,4 Watt (vezérléstől függően)
Áramfelvétel: maximum 300mA
Fényerő: 1100 lumen/méter, 160 lumen/db
Tápfeszültség: DC 12/24 Volt
Egyéb jellemzők: Víz-, por- és UV-álló