https://www.high-endrolex.com/24https://www.high-endrolex.com/24https://www.high-endrolex.com/24Megjelent új szórólapunk! - Lighting Bricks

Megjelent új szórólapunk!

Megjelent új, termékeinket bemutató, négy oldalas szórólapunk

Szórólapunk röviden és informatív módon mutatja be termékünket és működését:

TECHNIKAI JELLEMZŐK
- Fehér színben vagy színesen világít
- Folyamatosan világító vagy villogó üzemmódra is alkalmas
- Sztenderd és egyedi méretekben, formákban kapható
- Hosszú élettartam, magas teherbírás jellemzi
- UV-, por- és vízálló tulajdonságokkal is rendelkezik

HOGYAN MŰKÖDIK?
A világító térkövek a LED technológiának és az áttetsző alapanyagnak köszönhetően világítanak. Az egyszínű, folyamatosan világító verzió mellett akár több színben váltakozó, villogó üzemmódot is támogatnak.

A világító térkövek vezérlését a cégünk által ajánlott meghajtó egységek és tápegység modulok széles skálája biztosítja, amelyekkel akár egyedi fény- és színjátékok is kialakíthatóak.

Az egységekből egyszerre akár több szegmens is kialakítható, hogy a világító térkőcsoportok különféle színekkel és fényerővel üzemeljenek. A vezérlés összekapcsolható alkonykapcsolóval (sötétedést érzékelő kapcsolóval), mozgásérzékelővel, kaputávirányítóval is.

MÉRETEK ÉS FORMÁK
A világító térkövek mérete, formája és vastagsága megegyezik a kereskedelmi forgalomban megtalálható térkövekkel, fedlapokkal, szegélyekkel, így akár meglévő burkolat is kiegészíthető velük.

Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy egyedi igények szerint gyártsuk le a világító térköveket, különféle méretben, formában és vastagságban.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK
A világító térkövek különleges dekorációs és hangulatvilágítást adnak, egyúttal az esti órákban a biztonságról is gondoskodnak.

A világító térkövek telepíthetőek meglévő térburkolatba is, nem szükséges hozzá új térkőburkolat készítése.

ALKALMAZHATÓAK
- kertekben, udvarokban
- parkolókban, telephelyeken
- parkokban, tereken, sétálóutcákon
- járdákon, bicikliutakon
- körforgalmak, fekvőrendőrök környezetében
- vasúti peronok közelében